Art. 9.
(1) In cazul in care solicitarea de informatii implica realizarea de copii de pe documentele detinute de autoritatea sau institutia publica, costul serviciilor de copiere este suportat de solicitant, in conditiile legii.
(2) Daca in urma informatiilor primite petentul solicita informatii noi privind documentele aflate in posesia autoritatii sau a institutiei publice, aceasta solicitare va fi tratata ca o noua petitie, raspunsul fiind trimis in termenele prevazute la art. 7 si 8.
Mai jos aveti baza legala invocata de primul procuror al unitatii de parchet careia v-ati adresat cu petitie.
Art. 9.
(1) In cazul in care solicitarea de informatii implica realizarea de copii de pe documentele detinute de autoritatea sau institutia publica, costul serviciilor de copiere este suportat de solicitant, in conditiile legii.
(2) Daca in urma informatiilor primite petentul solicita informatii noi privind documentele aflate in posesia autoritatii sau a institutiei publice, aceasta solicitare va fi tratata ca o noua petitie, raspunsul fiind trimis in termenele prevazute la art. 7 si 8.
Ar fi util sa ne spuneti in ce oras se intampla acest lucru.
La Bucuresti eu am primit gratis copii xerox.
Sunt orase unde si instantele procedeaza cumva asa cum ziceti dvs. adica vor taxa de timbru si timbrea judiciare.Am patit asa cand era criza de timbre si avocata angajata pt xerox a trebuit sa astepte sa ii trimit eu.Noroc ca aveam rezerve ca m-am scutit sa fac un drum fara timbre pana acolo...ca sa nu se mai ceara timbre....niciodata...
~ final discuție ~