avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general amortizare amenajari
Discuție deschisă în Contabilitate în general

amortizare amenajari

am reamenajat un spatiu de bar si as vrea ca o parte din cheltuielile ex.iluminatul , sa le pun pe amortizare dar nu gasesc nici un cod de amortizare . ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: iancuveronica , utilizator 17:53, 19 Ianuarie 2012
Lucrarile de amenajare pot intra pe ct 611 sau, daca valoarea lor este importanta trebuie marita valoarea mijlocului fix care le suporta.Numai asa puteti trece pe amortizare .
asa am facut si eu doar ca aveam o factura cu diterite spoturi pt iluminat care are o val de 6200 cu tva si la asta ma gandeam. Nu stiu cum e mai corect?
Daca spoturile alcatuiesc un ansamblu , incercati sa-l identificati cu ceva corpuri de iluminat sau la mobilier ceva...Durata de functionare oricum ar trebui sa fie cam ca al unui obiect de mobilier...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finalitate leasing simomagda simomagda Un mijloc fix a fost amortizat integral pe perioada leasing-ului .La data finalizarii leasing-ului valoarea din contabilitate este 0.In aceste conditii cum se ... (vezi toată discuția)
Investitii la un spatiu inchiriat tatiana1 tatiana1 Buna seara, am urmatoarea situatie: La un spatiu inchiriat a fost montata tamplarie termopan , s-au efectuat lucrari de inlocuire pardoseala,inlocuire de ... (vezi toată discuția)
Transpunere in registre a mijloacelor fixe big_bughy big_bughy Buna ziua, E primul an cand trebuie sa fac singur lucrul asta si sunt unele lucruri pe care nu le inteleg. Cum voi trece mijloacele fixe (valoare ... (vezi toată discuția)