am reamenajat un spatiu de bar si as vrea ca o parte din cheltuielile ex.iluminatul , sa le pun pe amortizare dar nu gasesc nici un cod de amortizare . ma poate ajuta cineva?
Lucrarile de amenajare pot intra pe ct 611 sau, daca valoarea lor este importanta trebuie marita valoarea mijlocului fix care le suporta.Numai asa puteti trece pe amortizare .
asa am facut si eu doar ca aveam o factura cu diterite spoturi pt iluminat care are o val de 6200 cu tva si la asta ma gandeam. Nu stiu cum e mai corect?
Daca spoturile alcatuiesc un ansamblu , incercati sa-l identificati cu ceva corpuri de iluminat sau la mobilier ceva...Durata de functionare oricum ar trebui sa fie cam ca al unui obiect de mobilier...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Finalitate leasing
simomagda
Un mijloc fix a fost amortizat integral pe perioada leasing-ului .La data finalizarii leasing-ului valoarea din contabilitate este 0.In aceste conditii cum se ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.