Sunt in proces de divort cu sotul... care nu apare la infatisari. Doresc sa stiu daca se poate pronunta divortul si in lipsa lui. din punctul meu de vedere mi s-ar parea normal, din moment ce el dovedeste si instantei ca aceasta casatorie nu mai exista... Cum se procedeaza legal?
Si inca o nelamurire personala: de ce judecatoarea se leaga tot de mine si ma ia "tare" pentru simplu fapt ca eu sunt prezenta si el nu? Scuze, dar mi se pare ca aceasta atitudine incurajeaza fuga de raspundere si dezinteresul... si bineinteles ca legea e tot de partea lui si nu il decade din dpreturile parintesti.
si divortul in sine poate fi pronuntat? declarat cu certificat? ca pe mine asta ma intereseaza momentan, restul detaliilor referitoare la pensie, program de vizita putand sa le stabilesc ulterior
este obligat, dar nu il pot aduce cu forta... doar instanta il poate obliga cumva...
si totusi, nu inteleg, de ce m-a luat tare pe mine judecatoarea? asta e atitudinea general valabila a judecatorilor la noi in tara? descurajant... de parca eu vin de placere la tribunal... evident ca am o problema si ma astept sa primesc intelegere si sa fiu ascultata, nu tratata ca "un alt caz" din multimea pestrita aflata in sala...
~ Conținut șters la cerere ~
Alte discuții în legătură
Lamurire
yyz
Sunt in proces de divort si desi am toate motivele de partea mea (sotul meu traieste cu o alta femeie), se amana pronuntarea divortului. M-a reprezentat ... (vezi toată discuția)
Salutari
ionelushh
actuala mea (viitoare) nevasta ...
sint putin incurcat incerc sa fiu cit mai scurt
Este in divort cu fostul sot ,\"astazi a fost ultima infatisare\"SE ... (vezi toată discuția)