avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lamurire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

lamurire

Sunt in proces de divort si desi am toate motivele de partea mea (sotul meu traieste cu o alta femeie), se amana pronuntarea divortului. M-a reprezentat avocatul la toate cele trei infatisari ce au fost pana acum. Intrebarea mea este : trebuie sa fiu prezenta la proces sau e suficient avocatul ?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 15:23, 16 Iulie 2010
in momentul in care se amana pronuntarea nu va mai prezentati nici dvs si nici avocatul...cand s-a amanat pronuntarea nu se mai striga dosarul in sala de judecata..s-a amanat pentru lipsa de timp,,
sunteti reclamanta intr-un proces de divort?
la cele 3 termene v-a reprezentat av?
reprezentarea av este posibila in cazul procesului de divort doar in cazurile expres si limitativ prevazute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in lipsa partilor marynella36 marynella36 Daca depun o cerere de divort ,personal,in Romania,este posibil ca ulterior acest proces sa se judece in lipsa ambelor parti,acestea locuind in strainatate,si ... (vezi toată discuția)
Pronuntare divort cu minor ContSters81546 ContSters81546 Buna ziua, Sunt in proces de divort cu sotul... care nu apare la infatisari. Doresc sa stiu daca se poate pronunta divortul si in lipsa lui. din punctul meu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neprezentare judecatorie DOLC DOLC Buna ziua, Fosta mea sotie m-a dat in judecata pt marirea pensiei alimentare, insa nici unul dintre noi nu s-a prezentat la cele 2 infatisari care au fost ... (vezi toată discuția)