buna ziua.in urma unui accident de masina produs de un taximetrist,victima fiind fiul meu care a avut ruptura de femur cu deplasare a trebuit operat si binenteles urmeaza lunile de recuperare.am depus plingere impotriva taximetristului dar am constatat ca la dosar nu sunt pozele de la locul accidentului.va rog frumos sa-mi spuneti daca am dreptate adica legea spune ca atunci cind faci un accident cu victime politistii care vin la locul accidentului fac masuratori si poze.asi mai avea o intrebare eu pot sa cer dosarul la politie sa vad ce a declarat taximetristul sau trebuie sa astept sa se ajunga in instanta.va multumesc.
Va fi audiat in faza cercetarilor penale si fiul dvs. si se va constitui parte civila, daca aveti pretentii pecuniare fata de faptuitor. Poate incercati o tranzactie in aceasta etapa, inainte de ajungerea dosarului la instanta de judecata.
Fotografii la locul accidentului au fost facute cu siguranta, dar este posibil ca acestea sa nu fi ajuns in dosar. Fotografiile se facc de catre un politist de la serviciul criminalistica.
Presupun ca fiul Dvs a fost implicat in accident in calitate de pieton. In aceasta situatie aspectele privind posibilitatile de evitare a accidentului pot fi multiple. Din aceasta cauza se impune efectuarea unei expertize tehnice judiciare. Este indicat sa apelati la serviciile unui expert consilier.
Malpraxis
AlfaBetaOmega
Buna ziua,
Am nevoie de cateva informatii. Subiectul este urmatorul: accident de circulatie petrecut in 2012. Tatal meu a decedat in acest accident. Cazul a ... (vezi toată discuția)