avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... membru partid politic
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

membru partid politic

Am completat o adeziune la sediul unui partid politic acum 4 ani si de atunci n-am mai calcat pe acolo, nu am carnet de membru si nu am mai facut nimic in sensul asta... Inca mai sunt membru ? Sau dupa o perioada de timp sunt radiat din oficiu pentru inactivitate ? Si daca nu .. ce trebuie sa fac in cazul in care vreau sa renunt la calitatea de membru de partid ?
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2012
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 00:29, 12 Ianuarie 2012
Acum, in an electoral, cu sau fara cotizatie, va vor cauta ei. Daca nu doriti sa mai fiti membru, mergeti si va scrieti o compunere, pe care o intitulati "demisie", si terminati povestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de membru de partid ramonabarosan ramonabarosan Buna ziua La rugamintea unui prieten, am participat (in vara anului 2015) la o adunare a unui partid. Cu aceasta ocazie, mi s-a cerut sa semnez o adeziune. ... (vezi toată discuția)
Cum sa renunti la calitatea de membru al unui partid MihalacheF MihalacheF Buna ziua, Vreau sa renunt la calitatea de membru al unui partid care aparent nu mai are datele de contact pe net dar inca mai apare ca inregistrat si nu ... (vezi toată discuția)
Adeziune la un partid! artemisdm artemisdm Buna ziua, As dori sa va rog sa-mi spuneti daca copletarea unei adeziuni la un partid politic, care precizeaza dor faptul ca \"solicit sa adre la partidul ... (vezi toată discuția)