avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cum sa renunti la calitatea de membru al unui partid
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cum sa renunti la calitatea de membru al unui partid

Buna ziua,
Vreau sa renunt la calitatea de membru al unui partid care aparent nu mai are datele de contact pe net dar inca mai apare ca inregistrat si nu radiat pe site-ul:

[ link extern ]

As dori sa stiu ce proceduri trebuie sa urmez pentru a renunta la calitatea de membru al unui partid care aparent nu poate fi contactat.

1.Ce pot sa fac ca macar sa arat ca nu am vrut sa mai fiu membru al partidului . Din ce-am inteles,e suficient sa dau un mail la adresa de contact si va reprezenta o dovada pe viitor ca am iesit din partid,desi nu prea inteleg cum


Va multumesc mult,
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 09:05, 6 Mai 2020
Daca nu platiti cotizatie, nu sunteti membru de partid.
Bună seara!
Aş dori de asemenea să renunţ la statutul de membru de partid la USR. Dacă nu voi plăti cotizaţia, voi fi exclus automat de către cei din partid?
Vă mulţumesc anticipat,
Otto
Puteti sa va dati formal demisia, puteti sa va inscrieti la alt partid si automat nu mai sunteti membru in alte partide sau daca nu va platiti cotizatia nu sunteti efectiv membru, ci v-ar putea considera un membru total inactiv sau ca ati parasit partidul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Membru partid politic Vasilateanu Vasilateanu Am completat o adeziune la sediul unui partid politic acum 4 ani si de atunci n-am mai calcat pe acolo, nu am carnet de membru si nu am mai facut nimic in ... (vezi toată discuția)
Membru partid politic marco_se marco_se As dori un raspuns cu privire la prevederile Legii partidelor politice referitor la calitatea de membru. In lege se stipuleaza ca nu poti fi membru in 2 ... (vezi toată discuția)
Calitatea de membru de partid ramonabarosan ramonabarosan Buna ziua La rugamintea unui prieten, am participat (in vara anului 2015) la o adunare a unui partid. Cu aceasta ocazie, mi s-a cerut sa semnez o adeziune. ... (vezi toată discuția)