Am o problema: o persoana care a fost plecata din tara cativa ani , cand s-a intors a constatat ca apartamentul sau a fost vandut!
Aceasta persoana nu a apucat sa faca carte funciara pentru apartament, avand inscris dreptul de proprietate la Registrul de transcriptiuni si inscriptiuni. Mai mult, asupra acestui imobil, la un moment dat s-a inscris si un drept de ipoteca de catre o Banca la care acesta persoana a facut un imprumut. Si-a platit imprumutul si a radiat si aceasta sarcina de la Biroul de transcriptiuni.
Acum persoana s-a intors si a aflat ca de fapt casa sa a fost vanduta de cateva ori, la diferite persoane!
Ce trebuie sa cer la Cartea Funciara pentru a vedea toate nr. de contracte care au fost inregistrate si toti proprietarii, pentru a putea formula o actiune in constatarea nulitatii absolute? Nu cred ca in extras de CF imi apar toti fostii proprietari!
Multumesc.
Da, deci trebuie sa fac o cerere, deoarece nu exista tipizat la CF pentru ce vreu eu.Voi cere si copii din arhiva dupa actele depuse de toti proprietarii pentru inregistrarea dreptului de proprietate la CF.
Multumesc.