avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri de masa

Buna seara
Am si eu o intrebare incepand cu luna decembrie nu am mai primit bonurile de masa, impozitul ni sa oprit pe ele, nu am primit nici un raspuns concret din parte superiorilor, ba mai mult au spus ca sunt platite si ca saptamana viitoare le vom primi, asta se intampla inainte de craciun in conditiile in care noi trebuia sa le primim pe data de 11ale fiecarei luni, uni colegi au sunat lafirma de la cere le avem iar cei de acolo au spus ca nu sunt achitate, unde as putea sa depun o reclamatie, o sesizare, pentru ca mai este o zi si ar trebui sa le primim pe doua luni poate asa vom primi si noi un raspuns ni le mai da sau nu.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:46, 11 Ianuarie 2012
acordarea tichetelor de masa nu este obligatorie .. insa daca vi s-a oprit impozit pe c/v acestora , atunci puteti sesiza ITM-ul si/sau promova o actiune impotriva angajatorului pentru a fi obligat sa vi le acorde sau sa va restituie c/v impozitului oprit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa ancabulgarean ancabulgarean Buna ziua, la sfarsitul lunii ianuarie mi-am dat demisia. In luna gebruarie am luat salarul dar nu am mai primit bonuri de masa. Intrebarea este: bonurile ... (vezi toată discuția)
Daca primesc tichete de masa mi se reduce din salariu androidu androidu Salutare. Daca primesc bonuri de masa atunci patronul are dreptul sa mi scada din salariu , contravaloarea bonurilor ? Si a doua intrbare, unde pot afla daca ... (vezi toată discuția)
Retinere tichete de masa din salariu Marian C. Marian C. Bună ziua, Vă scriu în speranța că voi primi un răspuns concret în legătură cu fluturașul de salariu al tatălui meu. Muncește într-o anumită ... (vezi toată discuția)