avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii persoane la deducere la salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

persoane la deducere la salarii

va rog sa ma lamuriti daca la un salariat pot sa trec sotia la deduceri la salarii, daca a adus o adeverinta de la primarie in care scrie ca realizeaza un venit de 46.87 lei din faptul ca detine animale si pasari.
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 09:26, 11 Ianuarie 2012
poate acest link va ajuata sa va lamuriti..
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sotia angajata doreste sa il aiba pe sotul ei coasigurat. ... ionela11 ionela11 Buna ziua, Sotia angajata doreste sa il aiba pe sotul ei coasigurat. Ce acte imi trebuie mie ca si angajator ca sa operez in declaratia 112 sotul ca si ... (vezi toată discuția)
Deducere personala romanik romanik Doresc sa stiu si eu din punct de vedere contabil (referitor legea 571/2003- art.56)ce acte trebuiesc depuse la dosar, de catre salariat, daca are sotia in ... (vezi toată discuția)
Deducere persoane aflate in intretinere ninalina86 ninalina86 Buna. Sotul meu e bugetar, si avem o fetita de 1 an, pe care inca nu am trecut-o ca si persoana in intretinere. Pe fluturas, scrie : Persoane aflate in ... (vezi toată discuția)