avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract prestari servicii

Este corect un contract de prestari de servicii intre doua societati comerciale care are stipulat la cap.Pret "pretul serviciilor prestate se va face prin intelegerea partilor ......." ? Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 09:49, 11 Ianuarie 2012
Se poate ca pretul sa se stabileasca ulterior semnarii contractului, prin intelegerea partilor insa ar trebui sa stabiliti niste criterii de determinare a pretului. Intr-un contract pretul poate fi determinat sau determinabil, pa baza unor criterii obiective stabilite in contract, dvs. incadrandu-va in aceasta ultima situatie. De aceea, va trebui sa cadeti de comun acord care vor fi criteriile de stabilire a pretului si sa le inserati in contract.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de neconcurenta intr-un contract de prestari servicii maria83 maria83 buna ziua, am si eu o intrebare : poate fi inserata o asemenea clauza intr-un contract de prestari de servicii incheiat intre un SRL si o PFA? sau aceasta ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii ankalaura85 ankalaura85 Dupa cate stiu, pretul intr-un contract comercial de prestari servicii este o conditie de fond obligatorie.Astfel, exista posibilitatea sa se insereze in ... (vezi toată discuția)
Servicii intr-un contract de consultanta in afaceri dumitrasculoredana dumitrasculoredana Buna ziua! Avem o firma noua, caen 7022 si primul contract de consultanta. Prestarile concrete au fost: -stabilirea intalnirii intre doua societati, una ... (vezi toată discuția)