avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract prestari servicii

Dupa cate stiu, pretul intr-un contract comercial de prestari servicii este o conditie de fond obligatorie.Astfel, exista posibilitatea sa se insereze in contract o clauza prin care pretul se va preciza intr-un act aditional ulterior?
Cel mai recent răspuns: ankalaura85 , utilizator 07:42, 14 Noiembrie 2007
Pentru validitatea unui contract de prestari servicii, preţul trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:
a. Preţul trebuie să fie fixat într o sumă de bani
b. Preţul trebuie să fie determinat sau determinabil
c. Preţul trebuie să fie sincer şi serios
Poti sa spui ca pretul se va determina pe baza comenzilor ulterioare.......si in felul acesta pretul va fi .... DETERMINABIL
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii alina69 alina69 Este corect un contract de prestari de servicii intre doua societati comerciale care are stipulat la cap.Pret \"pretul serviciilor prestate se va face prin ... (vezi toată discuția)
Facturare pe baza de comanda Bibi2008 Bibi2008 Buna ziua, Urmeaza sa completez prima mea factura si am fost rugata sa trec numarul comenzii ferme la denumire produs, fara a preciza despre ce fel de ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de c-v odille odille O judecatoare a anulat un contract de v-c pentru lipsa pretului din contractul de mandat , se poate asa ceva , ati mai intalnit asemenea situatii multumesc ... (vezi toată discuția)