avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumul pensie cu indemnizatie consilier local
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumul pensie cu indemnizatie consilier local

se poate cumula pensia militara anticipata cu indemnizatia lunara de consilier local? dati-mi si mie art. din lege daca se poate, va rog.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:37, 11 Ianuarie 2012
Legea 263/2010

Art. 114
(1) In sistemul public de pensii, plata pensiei se suspenda incepand cu luna urmatoare celei in care a intervenit una dintre urmatoarele cauze:

b) pensionarul, beneficiar al unei pensii anticipate sau al unei pensii anticipate partiale, se regaseste in una dintre situatiile prevazute la art. 6 alin. (1) pct. I, II sau IV, cu exceptia consilierilor locali sau judeteni;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de invaliditate - la cine se suspenda ! AriLocus AriLocus [b]Legea 263/2010[/b] Art. 114. - (1) In sistemul public de pensii, plata pensiei se suspenda incepand cu luna urmatoare celei in care a intervenit una ... (vezi toată discuția)
Cumulul pensiei cu alte venituri Eva_56 Eva_56 Ca pensionar pot realiza alte venituri; -profesionale -cu contract de munca contracte de comision etc... (vezi toată discuția)
Beneficiar de pensie anticipata si asociat intr-un srl Doina953 Doina953 Sunt pensionata anticipat dar am si calitatea de asociat intr-un SRL. Mentionez ca nu am un contract de administrator sau de management si nu obtin nici un ... (vezi toată discuția)