avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Certificat de urbanism pentru gard provizoriu ?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Certificat de urbanism pentru gard provizoriu ?

Bună ziua. Am și eu o problemă. Am depus la primărie actele pentru a lua autorizație provizorie de împrejmuire a unui teren. Am plătit autorizația iar la 2 săptămâni după ce m-am prezentat la primărie mi s-a spus ca am plătit de fapt certificatul de urbanism. Este legal ceea ce fac ei ? Adică eu platesc pentru autorizația de împrejmuire și ei îmi dau certificat de urbanism. Este nevoie și de certificat de urbanism pentru a face un gard provizoriu ?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 21:02, 11 Ianuarie 2012
Iar in certificatul de urbanism spune ca trebuie sa i-au autorizație de la mediu. Cum este posibil asa ceva ? Pot acționa primăria în judecată ?
Înainte de a da în judecată pe cineva, persoană fizică sau autoritate administrativă, trebuie să vă gândiţi dacă d-voastră aţi procedat corect.
Înainte de autorizaţie se emite întotdeauna cerificat de urbanism.Pe baza acestuia se emite mai departe Autorizaţia de construire.Nu mai există autorizaţie provizorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord vecini pentru constructie gard Raluca TG Raluca TG Buna ziua! Am solicitat pentru doua terenuri in municipiul Cluj-Napoca certificate de urbanism pentru construirea imprejmuirilor pe toate limitele de ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren extravilan catalin. catalin. Buna seara, Detin un teren extravilan (arabil) aflat in apropierea orasului unde nu se afla construit nimic. Vreau s-mi inchid provizoriu (gard de sarma ... (vezi toată discuția)
Sesizare imprejmuire gard fara autorizatie lavinia.10 lavinia.10 Buna ziua ,am imprejmuit in spatele blocului cat tine apt meu cu gard metalic cu aprobarea asociatiei de locatari tinand cont ca toti vecini au facut acest ... (vezi toată discuția)