avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită BO, posibila recuperarea penalitatilor pt intarziere?
Discuție deschisă în Executare silită

BO, posibila recuperarea penalitatilor pt intarziere?

Daca in contract sunt prevazute penalitati pentru intarziere, le pot obtine odata cu executarea BO-ului investit sau doar pe calea somatiei de plata?
Numai daca nu se prind debitorii. Daca se prin iti pot contesta executarea.
In cazul executarii silite BO si/sau CECse poate recupera dobanda legala aferenta sumei trecute pe instrumentul de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala administrator societate just.rain just.rain Buna ziua, O societate comerciala a primit de la un client in schimbul marfii livrate un bilet la ordin. La data scadentei, banca a refuzat plata sumei ... (vezi toată discuția)
Urgent ce fac??? OANA GORAN OANA GORAN am uramtorul caz, sc se inchide, ramane cu datorii de xxxmiliarde. fata de mine- creditor datoreaza y miliarde, o mare parte din suma a acoperit-o prin ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters111614 ContSters111614 Buna ziua.Am castigat procesul cu firma care imi datora 3132lei as dori sa stiu daca o execut acum cat dureaza ,care este costul executari,si dobanda ... (vezi toată discuția)