avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... CNP pe internet!
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

CNP pe internet!

Desi am tot citit postari referitoare la postarea CNP-ului pe internet am intalnit o situatie destul de ciudata pe care nu stiu cum sa o tratez!
In monitoul oficial sunt deseori afisate CNP-urile diferitelor persoane care intreprind activitati de genul infiintare de firma!
Exista un site (monitorul-oficial.org) care publica aceste date direct din Monitorul Oficial ... cu tot cu CNP, Adresa, etc.
Intrebarea este daca afisarea acestor date online este legala?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:59, 11 Ianuarie 2012
Publicarea datelor personale nu este interzisa; daca au aparut intr-o publicatie (mai ales in Monitorul Oficial), inseamna ca exista consimtamantul persoanelor in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp pe internet, fara acord ContSters225346 ContSters225346 pana la urma este este legala publicarea CNPului si a altor date cu caracter personal pe siteuri de genul monitorul-oficial.org pot aparea situatii urate ... (vezi toată discuția)
Este legal ca orc si ministerul de finante sa publice pe internet si vanda informatii personale ale pfa ang-2012 ang-2012 Acum 4 ani mi-am infiintat PFA. Dupa un an de activitate am suspendat si am radiat PFA-ul. Acum cateva zile m-am cautat pe google si spre surprinderea mea ... (vezi toată discuția)
Cnp-ul public sau privat? e legal sa fie facut public de catre secretariatele facultatilor? ovidiu.tom ovidiu.tom O colega m-a rugat sa merg la decanatul Facultatii de Medicina si Farmacie din Galati sa vad daca s-au afisat listele cu studentii bursieri. Ce ma frapat este ... (vezi toată discuția)