avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... CNP pe internet, fara acord
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

CNP pe internet, fara acord

pana la urma este este legala publicarea CNPului si a altor date cu caracter personal pe siteuri de genul monitorul-oficial.org

pot aparea situatii urate din aceasta cauza. ofer un onorariu pentru obtinerea unui act impotriva acestor indivizi.

am vazut un raspuns "daca au aparut intr-o publicatie (mai ales in Monitorul Oficial), inseamna ca exista consimtamantul persoanelor in cauza.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
"
NIMENI nu si-a dat consimtamantul pt publicare pe internet.

Cel mai recent răspuns: ContSters56297 , utilizator 09:54, 17 Iunie 2012
Faza cu intenţia dumneavoastrã de a „oferi un onorariu”, pentru obţinerea unui act referitor la subiectul mesajului, apare deplasatã, când chiar dumneavoastrã aţi putea încerca sã îndreptaţi ceea ce va deranjeazã.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp pe internet! foca2000ro foca2000ro Desi am tot citit postari referitoare la postarea CNP-ului pe internet am intalnit o situatie destul de ciudata pe care nu stiu cum sa o tratez! In monitoul ... (vezi toată discuția)
Este corect sa se ceara cnp in procesul de recensamant? alinutza9 alinutza9 Este corect sa se ceara CNP in procesul de recensamant? Exista o lege care sa interzica acest lucru? Sau macar exista o hotarare in care sa se specifice ca ... (vezi toată discuția)
Noul act normativ referitor la grupele 1 si 2 de munca ronaldo77 ronaldo77 buna ziua!va rog mult vreau sa stiu daca s-au dat grupele 1 si 2 mama a lucrat in grupa 1 si vrea sa stie daca a aparut in monitorul oficial. Si eu daca ... (vezi toată discuția)