avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata concediului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata concediului

va rog frumos:
una angajat a lucrat 12.07.2011-03.01.2012. in aceasta perioada nu a avut concediu de odihna si solicita plata aferenta acestuia.
daca angajatul nu si-a depus preaviz ci a plecat de pe o zi pe alta, poate beneficia de plata concediului?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:17, 11 Ianuarie 2012
Daca in aceasta perioada nu a beneficiat de CO , atunci la incetare c.i.m. i se va compensa in bani CO neefectuat indiferent de modalitatea de incetare a raportului de munca ... in acest sens, vedeti art.146 alin.4 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna pe perioda preaviz Amalia73 Amalia73 Buna ziua intentionez sa inchid activitatea de comert la un punct de lucru. Pot ca in perioada de preaviz al angajatelor sa le acord concediul de odihna ... (vezi toată discuția)
Relatii de munca clausofe clausofe Buna ziua! Daca mi-am depus demisia, pot sa-mi efectuez concediul de odihna in perioada de preaviz? Mentionez ca nu l-am efectuat complet nici pe anul 2017. (vezi toată discuția)
Concediu in preaviz eu1983 eu1983 Buna ziua , Pe perioada preavizului de 20 de ile lucratoare, angajatul are voie sa-si foloseasca zilele de concediu neefectuate pana la intrarea in preaviz ... (vezi toată discuția)