avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietate agricola
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietate agricola

sunt proprietarul unei suprafete de 0.95ha pe care se gaseste o gura de sonda de gaz metan in conservare.Respectiva gura de sonda se afla in mijlocul proprietatii,iar exploatarea terenului agricol este dificila. Cine ar trebui sa ma despagubeasca si care sunt procedurile juridice
Cel mai recent răspuns: stan.luchian , utilizator 10:24, 19 Ianuarie 2012
stan.luchian a scris:

sunt proprietarul unei suprafete de 0.95ha pe care se gaseste o gura de sonda de gaz metan in conservare.Respectiva gura de sonda se afla in mijlocul proprietatii,iar exploatarea terenului agricol este dificila. Cine ar trebui sa ma despagubeasca si care sunt procedurile juridice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la o intrebare din 18 ian stan.luchian stan.luchian sunt proprietarul unei suprafete de 0,95ha dar pe care se gaseste o gura de sonda in conservare.exploatarea suprafetei se face extrem de dificil(sonda se afla ... (vezi toată discuția)
Teren concesionat de compania de gaze anechitei anechitei Buna ziua .Pe terenul proprietate a soacrei mele se afla o sonda de extractie gaz metan,mai precis in gradina.Pe intreaga suprafata exista documentul de ... (vezi toată discuția)
Teren sonda extractie vlr_bucur vlr_bucur Buna ziua! As dori sa-mi oferiti mai multe detalii/sfaturi pentru urmatoarea problema:bunicul meu a intrat in posesia unui teren agricol pe care se afla o ... (vezi toată discuția)