avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revenire la o intrebare din 18 ian
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revenire la o intrebare din 18 ian

sunt proprietarul unei suprafete de 0,95ha dar pe care se gaseste o gura de sonda in conservare.exploatarea suprafetei se face extrem de dificil(sonda se afla chiar in mijlocul terenului) cine ar trebui sa plateasca despagubiri si care sunt procedurile legala
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 20:58, 25 Ianuarie 2012
De obicei se încheie un contract cu privire la folosirea acestui teren, de închiriere de exemplu, sau se poate cere doar un drept de servitute de trecere, etc. Ptr toate acestea puteţi solicita o suma de bani, şi cred eu că puteţi obţine una destul de bună. Puneţi problema şi negociati cu cine trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate agricola stan.luchian stan.luchian sunt proprietarul unei suprafete de 0.95ha pe care se gaseste o gura de sonda de gaz metan in conservare.Respectiva gura de sonda se afla in mijlocul ... (vezi toată discuția)
Drept de acces in baza unei servituti legale - drept de despagubire rusmarcelciprian rusmarcelciprian Buna ziua , va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema. Bunicul meu este apicultor si are in proprietate o suprafata de 2000 mp, unde are asezati ... (vezi toată discuția)
Terenuri traversate de cabluri de înaltă tensiune. pot cere chirie sau despăgubiri de la firma de electricitate? CarmenUng CarmenUng Buna ziua! Dețin 2 loturi de teren intravilan la centura orașului peste care trec pe diagonala cabluri de înaltă tensiune ! Îmi puteți spune va rog ce ... (vezi toată discuția)