sint ospatar la un bar cu contract de munca pe durata nedeterminata.Desi in contract se specifica ca lucram 168 de ore noi in realitate lucram 240 de ore.Acum o luna de zile i-a murit tata unei colege si am lucrat noi in plus cite 54 de ore in locul ei la cererea patronului
acum cind ne-a dat salariul nu ne-a platit orele lucrate in plus,.Acum una dintre colege concediu medical si din nou ni s-a impus sa acoperim noi fiecare cu cite 120 de ore cel putin lucrate in plus fara plata si daca nu ne convine sa nu mai mergem la lucru
.Daca i-am spus ca imi dau demisia daca asa vrea el dar voi specifica motivul plecarii mele din unitate,dar nu a fost de acord.Acum cred ca va cauta motiv ca-mi desfaca contractul de munca disciplinar imediat ce se v-a intoarce colega mea din concediu medical.eu acum figurez in concediu de odihna ca ne-a pus sa semnam ca ne-am efectuat concediul pentru a nu fi nevoit sa ni-l dea sau sa ni-l plateasca
Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac
Cu mii de multumiri
Intrarea in somaj
bil63
Buna dimineta,
Am dori si noi o mica lamurire. Sotia mea a lucrat 2 ani de zile in cadrul unei firme fiind icadrata ca ajutor ospatar. In luna Septembrie a ... (vezi toată discuția)