avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii

sint ospatar la un bar cu contract de munca pe durata nedeterminata.Desi in contract se specifica ca lucram 168 de ore noi in realitate lucram 240 de ore.Acum o luna de zile i-a murit tata unei colege si am lucrat noi in plus cite 54 de ore in locul ei la cererea patronului
acum cind ne-a dat salariul nu ne-a platit orele lucrate in plus,.Acum una dintre colege concediu medical si din nou ni s-a impus sa acoperim noi fiecare cu cite 120 de ore cel putin lucrate in plus fara plata si daca nu ne convine sa nu mai mergem la lucru
.Daca i-am spus ca imi dau demisia daca asa vrea el dar voi specifica motivul plecarii mele din unitate,dar nu a fost de acord.Acum cred ca va cauta motiv ca-mi desfaca contractul de munca disciplinar imediat ce se v-a intoarce colega mea din concediu medical.eu acum figurez in concediu de odihna ca ne-a pus sa semnam ca ne-am efectuat concediul pentru a nu fi nevoit sa ni-l dea sau sa ni-l plateasca
Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac
Cu mii de multumiri

Alte discuții în legătură

Contract de munca popescupopescu123 popescupopescu123 Buna ziua! Lucrez la o firma unde suntem 3 angajati ca lucratori comerciali, de ceva timp managera zonala tot vine in vizita si me ameninta voalat ca ne da ... (vezi toată discuția)
Intrarea in somaj bil63 bil63 Buna dimineta, Am dori si noi o mica lamurire. Sotia mea a lucrat 2 ani de zile in cadrul unei firme fiind icadrata ca ajutor ospatar. In luna Septembrie a ... (vezi toată discuția)
Munca impusă fără plata orelor lucrate in plus RAMONA1987 RAMONA1987 Buna ziua! Lucrez la o companie internațională si acum 1 luna am primit un email in care tot departamentul era înștiințat despre faptul ca programul de ... (vezi toată discuția)