avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cum pot recuza un executor bancar?
Discuție deschisă în Executare silită

cum pot recuza un executor bancar?

Va rog sa-mi dati un sfat!
Cum pot recuza un executor bancar,am motive foarte intemeiate,a incalcat art.246,289,291,292 Cod Penal,drept pentru care am facut si plangere penala.Mentionez ca nu am primit inca nimic in ceea ce priveste daca s-a inceput sau nu urmarirea penala dar sunt dovezi scrise clare in dosarul de contestatie la executare?
Cel mai recent răspuns: mdcc , utilizator 14:37, 2 Februarie 2012
Sunt 2 solutii:
1. mai putin ortodoxa dar benefica;
2. faceti cerere de recuzare catre instanta care a emis incuviintarea executarii silite pe motivele prevazute ca in cazul recuzarii judecatorilor din c.p.c.
ADIEXE a scris:

Sunt 2 solutii:
1. mai putin ortodoxa dar benefica;
2. faceti cerere de recuzare catre instanta care a emis incuviintarea executarii silite pe motivele prevazute ca in cazul recuzarii judecatorilor din c.p.c.

Si solutiile unde sunt Dle ADIEXE? Scrieti de dragul de a scrie, sau credeti ca aveti ceva de spus?

Doamna, domnule MDCC recuzarea executorului bancar este o ineptie. Au incercat-o multi, n-a reusit nimeni. Executorul bancar este competent sa execute titlurile executorii ale bancii unde este angajat. Asta spune legea. Punct. in 2 luni vor disparea si veti plati cu 10% mai mult decat in prezent, diferenta constituind-o onorariul executorului judecatoresc. Multumitile sculer matriterilor ce sunt astazi executori judecsatoresti ptr ca ei au avut initiativa asta. Au vrut sa ii scoata din schema pe executorii bancari, doar ca executorii bancari au facultatea, iar cei 4-5 care i-au reprezentat in lupta cu judecatorestii sunt si foarte destepti, spre deosebire de cei care i-au reprezentat pe judecatoresti. Asadar, toti executorii bancari vor fi judecatoresti, in 2 luni de acum incolo. :)
....este o ciudatenie pentru mine!!!!
executorii bancari nu executa silit dupa codul civil?deci in concluzie daca face executarea defectuoasa(mari vicii de procedura) nu se poate recuza executorul bancar?ce daca executa titluri ale bancii?trebuie sa faca executarea cum scrie la carte ,nu dupa cum il taie capul!!!
mai ales ca am platit 80%din datorie si el vrea toata datoria initiala!
Recuzarea intervine doar pentru cazuri de incompatibilitate. Actele de executare pot fi desfiintate de instanta, in urma unei contestatii la executare. Puteti face plangere la Ministerul justitiei impotriva executorului bancar, daca e asa cum spuneti.
Repet, nu recuzarea este solutia.
El nu cere altceva decat i-a cerut banca sa execute. Problema cu creanta nu poate fi de la el. El nu isi ia singur creanta din sistemul contabil ci ii peste indicata in cererea de executare.
am facut si la Ministerul Justitiei...mi-au raspuns ca ei n u pot face nimic...ca nu este angajatul lor este al bancii,deci sa ma adresez bancii,....este ca si cand ai bate la o usa si dincolo este un surd...de unde sa auda ei problemele astea...ce au interes sa ma auda!!!!!!

Alte discuții în legătură

Executorii bancari asimilati executorilor judecatoresti AVOCAT  NARTEA STEFAN  RECHTSANWALT  LAWYER AVOCAT NARTEA STEFAN RECHTSANWALT LAWYER ce opinie aveti despre aceasta initiativa, avand in veder ca desi ar aduce probabil un plus de calitate si rapiditate actului de executare, prin simplul fapt ... (vezi toată discuția)
Recuzare executor holiday holiday Dupa inregistrarea cererii de recuzare a executorului si instiintarea acestuia, mai poate face noi acte de executare, sau se amana executarea pana la ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe raza sectorului 2 tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Judecatoria sector 2 a admis o incuviintare executari silite pe un contract de credit care il aveam intarziat, dar in incheierea de ... (vezi toată discuția)