avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cum pot recuza un executor bancar?
Discuție deschisă în Executare silită

cum pot recuza un executor bancar?

Va rog sa-mi dati un sfat!
Cum pot recuza un executor bancar,am motive foarte intemeiate,a incalcat art.246,289,291,292 Cod Penal,drept pentru care am facut si plangere penala.Mentionez ca nu am primit inca nimic in ceea ce priveste daca s-a inceput sau nu urmarirea penala dar sunt dovezi scrise clare in dosarul de contestatie la executare?
Cel mai recent răspuns: mdcc , utilizator 14:37, 2 Februarie 2012
Doamna, puteti face si la BNR o sesizare. Veti primi cam acelasi raspuns.
Daca actele de executare nu sunt in conformitate cu prevederile legale aveti fie calea contestatiei la executare fie calea plangerii penale. In functie de ilegalitati.
Recuzarea este alta ciorba de fasole, inaplicabila spetei dvs.
va multumesc mult!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executorii bancari asimilati executorilor judecatoresti AVOCAT  NARTEA STEFAN  RECHTSANWALT  LAWYER AVOCAT NARTEA STEFAN RECHTSANWALT LAWYER ce opinie aveti despre aceasta initiativa, avand in veder ca desi ar aduce probabil un plus de calitate si rapiditate actului de executare, prin simplul fapt ... (vezi toată discuția)
Recuzare executor holiday holiday Dupa inregistrarea cererii de recuzare a executorului si instiintarea acestuia, mai poate face noi acte de executare, sau se amana executarea pana la ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe raza sectorului 2 tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Judecatoria sector 2 a admis o incuviintare executari silite pe un contract de credit care il aveam intarziat, dar in incheierea de ... (vezi toată discuția)