avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Legea raspunderii magistratilor
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Legea raspunderii magistratilor

Primii judecatori care ar trebui sa faca obiectul unei sesizari sunt membrii CSM deoarece acestia au atacat la Curtea Constitutionala Legea raspunderii magistratilor, prin necunoasterea constitutiei, rea vointa sau neglijenta, acest lucru ducand la tegiversarea intrarii in vigoare a unei legi. Ce poate fi mai grav decat acest aspect cand multi dintre noi ne puneam sperante in sesizarile CSM-ului?
Cel mai recent răspuns: Micaly , utilizator 12:08, 13 Ianuarie 2012
Abia astept sa vad magistrati sanctionati pentru aberatiile si ineptiile din motivari.....
Abia astept sa vad magistrati exclusi din magistratura pentru nerespectarea drepturilor partilor sau a normelor de procedura....
Abia astept sa vad cum li se va inchide gura magistratilor in sedintele publice atunci cand sar calul (ca de obicei!)....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce fel raspund judecatorii din romania de greselile comise? Cris1971 Cris1971 Conform informatiilor care circula din gura in gura, in Romania judecatorii nu raspund de greselile pe care le fac odata cu emiterea unei sentinte sau a altor ... (vezi toată discuția)
Poate fi dat in judecata un magistrat? dodonica dodonica Se poate actiona in judecata un magistrat, judecator sau procuror? pentru abuz in seviciu, neglijenta ? Care sunt caile cele mai rapide? (vezi toată discuția)
O noua actiune? handsu handsu Respingerea aplicarii legilor a caror constitutionalitate a fost stabilita de Curtea Constitutionala , char la recurs , constituie depasirea/neindeplinirea ... (vezi toată discuția)