avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... remuneratia presedintelui de asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

remuneratia presedintelui de asociatie

Buna seara, as dori sa stiu cine stabileste remuneratia presedintelui de asociatie, contabil si cenzor.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 20:09, 11 Ianuarie 2012
Indemnizatia pentru presedinte, cenzor ales se stabileste in cadrul comitetului, prin negociere cu oamenii care ocupa functiile acestea, dar care sa se incadreze in bugetul de salarii si indemnizatii stabilit de AG.
In mod asemanator, functiile angajate -administrator, contabil, femeie de serviciu etc - se negociaza intre viitorii angajati si comitet.

Asadar marimea fondului se stabileste in AG, iar repartizarea banilor in indemnizatii si salarii se face in cadrul comitetului, in urma negocierilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizarea in asociatia de proprietari ContSters205948 ContSters205948 SALARIUL PRESEDINTELUI SI AL ADMINISTRATORULUI ASOCIATIEI CINE IL FACE ADUNAREA GENERALA SAU COMITETUL ASOCIATIEI.CINE ARE PUTERE SA SCHIMBE ADMINISTRATORUL ... (vezi toată discuția)
Cine stabileste majorarea salariului presedintelui asociatiei de proprietari? GeorgetaAnca GeorgetaAnca Conform Legii nr. 196/2018 , cap. V, art. 58, (1) \"Presedintele asociatiei de proprietari si membrii comitetului executiv pot fi remunerati pe baza unui ... (vezi toată discuția)
Obligatii de plata Unlimit Unlimit Recent am intrat in posesia unui apartament situat intr-un condominiu. Pentru toate utilitatile (apa, gaze, energie electrica) am contracte de furnizare cu ... (vezi toată discuția)