avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata certificatelor pentru concediul prenatal si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata certificatelor pentru concediul prenatal si concediul postnatal

buna ziua ,va rog ati putea sa ma lamuriti cumva cu plata conc prenatal in sensul in care eu primesc salariu de 2 ori pe luna avans si lichidare plata se face tot in 2 transe sau o singura data ?de ex de la inceputul lunii ian sant in prenatal si am luat pe 5 ian pe luna trecuta lichidarea si urmeaza pe 20 ian sa iau avansul pe aceasta luna .primesc acum banii pe conc prenatal integral sau cum???multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:15, 11 Ianuarie 2012
Certificatele medicale se platesc, de regula, intr-o singura transa, la data chenzinei a II-a cand se face plata tuturor salariatilor pe luna precedenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu - banca imi retrage de doua ori pe luna danieldc danieldc Buna ziua, Este normal ca, daca primesc salariul in doua parti (avans urmat de lichidare dupa 2 saptamani) ca banca sa imi popreasca din fiecare ... (vezi toată discuția)
Salariu neplatit din caza primei anna_karenina anna_karenina Buna ziua. Am o intrebare: sunt insarcinata si in luna decembrie am avut 10 zile CM si restul concediu prenatal. Am luat pe 20 dec avansul pt aceasta luna si ... (vezi toată discuția)
Salariul marit iulibon iulibon Buna seara! De la 1 februrie 2016 mi s-a marit salariul brut de la 2400 lei la 2692 lei.Salariul se da in doua transe,respectiv avans (in data de 20 ale ... (vezi toată discuția)