avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul marit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul marit

Buna seara!
De la 1 februrie 2016 mi s-a marit salariul brut de la 2400 lei la 2692 lei.Salariul se da in doua transe,respectiv avans (in data de 20 ale lunii) si lichidare (in data de 5 ale lunii).Cand urmeaza sa iau salariul marit pentru ca pana acum am luat tot 1703lei.La lichidarea de acum de pe 20 martie am calculat si tot 1703 mi-a dat totalul salariului in luna ce a trecut?Nu trebuia sa iau marit de acum?
Multumesc!! B-)
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2016
iulibon, utilizator
Cel mai recent răspuns: iulibon , utilizator 15:55, 27 Martie 2016
In martie ar trebuie sa primiti salariul marit.
Adica acum pe 5 aprilie cand iau lichidarea pe luna martie ,totalul avans+lichidare trebuie sa imi dea acest salariu marit,nu?
In luna martie trebuia sa primiti salariul marit, deoarece majorarea s-a facut cu luna februarie.
Asta am banuit si eu,ca deja trebuia sa iau marit!!! O sa pun niste intrebari conducerii sa vad ce mi se spune !!!!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare salariu relu65 relu65 Buna ziua.As dorii sa stiu daca este normal si legal ca lichidarea pe luna Februarie sa o primesc in aprilie.Mai concret , avansul pe Februarie l-am primit pe ... (vezi toată discuția)
Avans si lichidare Twinkle Twinkle Buna ziua, M-am angajat de la inceputul lunii martie la o firma,care da salariile sub forma de avans si lichidare,pe 10 si 25 ale lunii. Salariul de baza ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului medical cand esti in somaj speranta1977 speranta1977 Buna ziua As vrea sa stiu si eu cum se calculeaza concediul medical cand esti in somaj tinand cont de faptul ca eu in luna aprilie intre 06 aprilie si 05 mai ... (vezi toată discuția)