avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Persoana fizica independenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Persoana fizica independenta

Un medic recent iesit la pensie poate lucra in spital ca PFI si cred ca exista o diferenta intre PFI siPFA in acest caz cum poate lucra ca PFI si ce acte trebuie sa inainteze Registrului Comertului, as dori daca se poate sa-mi faceti o insiruire a documentelor si a termenelor ce trebuiesc respectate

Reiau acest subiect deoarece nu am primit un raspuns clar pana astazi

Alte discuții în legătură

Persoana fizica independenta dan_vacarescu dan_vacarescu As dori sa stiu cum functioneaza PFI si mai ales ce acte trebuiesc pentru inregistrare (vezi toată discuția)
Kinetoterapeut pfi siempreska siempreska Buna seara! Un absolvent de kinetoterapie doreste sa incheie un contract de prestari-servicii cu un spital; in ce forma poate lucra legal? Am inteles ca o ... (vezi toată discuția)
Pfa agent de asigurari andriana12 andriana12 Buna ziua, Sunt ag de asigurari si ni s-a adus la cunostinta ca va trebui sa ne facem PFA,as dori sa-mi spuneti daca imi trebuie contabil tinand cont ca nu ... (vezi toată discuția)