avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce fel de cereri se admit la camera de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce fel de cereri se admit la camera de consiliu?multumesc

am incheiat prin mediere un proces.am descoperit ulterior greseli de cnp,pentru care avocata a depus cerere la camera de consiliu.s- agresit si am depus iarasi.a fost trimisa hotarirea ambelor parti si ma trezesc cu o alta cerer prin camera de consiliu,din partea partii adverse de data asta.
la mine nu a fost chemata partea cealalta pentru cnp schimbat in hotarire.
in explicatia pe site judecatoriei,acum,la partea cealalta,scrie doar admite cererea.fara alte explicatii.la mine erau o mie una de explicatii asupra schimbarii cnp.

la ce sa ma astept?
ce fel de cereri sint admise prin camera de consiliu/
daca era ceva grav eram citata,era chemata avocata mea,nu-i asa?

multumesc.
stau pe ghimpi pina la noua redactare.
linistiti-ma ca nu e grav,fiindca daca era grav eram chemata presupun,nu-i asa?
Este vorba tot de indreptarea unei erori materiale ,care s-a judecat in Camera de consiliu. Veti primi acasa incheierea, dar puteti merge la condica de sedinta a arhivei poate scrie mai mult.In camera de Consiliu nu se schimba hotararea luata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca rendec rendec Buna ziua, Astazi mi a fost comunicata o hotarare judecatoreasca nesemnata, in continut se gasesc o serie de erori si sunt foarte multe greseli gramaticale. ... (vezi toată discuția)
Recurs in camera de consiliu ? vida vida Este vorba de doua greseli dintr-o decizie civila irevocabila din 2006 care au generat numeroase confuzii pana m-am lamurit cu ajutorul unui avocat.Tatal meu ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva care are greseli feeelx111 feeelx111 am o sentinta definitiva si irevocabila in care numele este scris gresit. care este modalitatea de-a corecta greseala respectiva? trebuie inceput un nou proces ... (vezi toată discuția)