avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Evaziune fiscala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Evaziune fiscala

buna,in anul 2007 luna martie am cesionat socieate srl si era ceva datori la buget sanatate si alea obligatori nu stiu exact suma ,srl l-am cesionat cu active si pasive si firma a intrat in lichidare in 2008 a avut si creante dar nu a fost interes de recuperare ,va rog sa imi raspundeti urgent ca in prezent am dosar penal pt evaziune pot fi condamnat
erau penale contributiile sociale in 2007??
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 19:52, 16 Ianuarie 2012
da, din 2005 conform lg 241, art.6
Da,puteti fi condamnat si in functie de prejudiciu chiar puteti ajunge la inchisoare.
Ar fi recomandabil sa cautati un avocat caruia sa ii platiti o consultatie juridica pentru o analiza concreta a situatiei.
prejiuduciu e de 1miliard si ceva lei vechi
dar firma s-a dat cu active si pasive
raspunderea penala nu se transfera nimanui. cine a savirsit o infractiune in perioada cit a fost administrator in firma, ramine raspunzator ptr faptele sale savirsite in timpul mandatului sau chiar daca a cesionat firma, schimbat sediul etc.
va recomand sa luati un avocat, am vazut rechizitorii si pentru mai putini bani decit ati orecizat dvs.

Alte discuții în legătură

Cesiune firma badrealy badrealy Buna ziua ! Am cesionat de curand un Srl al carui unic asociat am fost eu, prin contract de cesiune in care cendentul \"spune \" ca a primit azi data semnarii ... (vezi toată discuția)
Scoaterea de sub urmarirea penala taviflavi1 taviflavi1 Buna ziua .In decursul anului 2011 am fost urmarit si prins cu tigari netimbrate ,au urmat perchezitii si la circa o luna punerea sub sechestru asigurator a ... (vezi toată discuția)
Urgent ff tare prescriere fapta penala gemilia gemilia buna,daca in luna iunie s-a facut plingerea unui caz la inselaciune 215 art 12345 si si s- a inceput procesul in 2011 feb s-a incheiat luni 09 ian 2012 se ... (vezi toată discuția)