buna,in anul 2007 luna martie am cesionat socieate srl si era ceva datori la buget sanatate si alea obligatori nu stiu exact suma ,srl l-am cesionat cu active si pasive si firma a intrat in lichidare in 2008 a avut si creante dar nu a fost interes de recuperare ,va rog sa imi raspundeti urgent ca in prezent am dosar penal pt evaziune pot fi condamnat
erau penale contributiile sociale in 2007??
Da,puteti fi condamnat si in functie de prejudiciu chiar puteti ajunge la inchisoare.
Ar fi recomandabil sa cautati un avocat caruia sa ii platiti o consultatie juridica pentru o analiza concreta a situatiei.
raspunderea penala nu se transfera nimanui. cine a savirsit o infractiune in perioada cit a fost administrator in firma, ramine raspunzator ptr faptele sale savirsite in timpul mandatului sau chiar daca a cesionat firma, schimbat sediul etc.
va recomand sa luati un avocat, am vazut rechizitorii si pentru mai putini bani decit ati orecizat dvs.
Cesiune firma
badrealy
Buna ziua ! Am cesionat de curand un Srl al carui unic asociat am fost eu, prin contract de cesiune in care cendentul \"spune \" ca a primit azi data semnarii ... (vezi toată discuția)