buna,daca in luna iunie s-a facut plingerea unui caz la inselaciune
215 art 12345 si si s- a inceput procesul in 2011 feb s-a incheiat luni 09 ian 2012 se poate considera prescris atentie i pe fond va rog e urg
fapta sa comis in mai 2007, si inca ceva va rog cind am incheiat un proces de predare primire a arhivei societati nu il gasesc dar am martori care au fost de fata ,si luna trecuta l-am gasit pe unul din martori si l-am inregistrat video -audio si spune clar ca toate actele de la firma sunt la un var de-a lui ,dar instanta nu a audiat nici toti martori din rechizitoriu .si pe cine am propus ne-a respins,si procesul s- a terminat in 09luna aceasta si nu ne-am asteptat la asa ceva .am depus concluzi scrise dar,cum pt depune declaratiile celorlanti martori sau mai ok ar fi cd cu inregistrari luni astept pronuntarea simt ca inebunesc
Daca e vorba de art 215 alin 5 C. pen. nu exista riscul ca fapta sa se prescrie.
Pentru detalii concrete legate de rechizitoriu trebuie studiat rechizitoriul de un avocat pe care ar fi recomandabil sa il platiti pentru a va informa exact si in concret.