avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... urgent ff tare prescriere fapta penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

urgent ff tare prescriere fapta penala

buna,daca in luna iunie s-a facut plingerea unui caz la inselaciune
215 art 12345 si si s- a inceput procesul in 2011 feb s-a incheiat luni 09 ian 2012 se poate considera prescris atentie i pe fond va rog e urg
Cel mai recent răspuns: gemilia , utilizator 19:07, 15 Ianuarie 2012
Cand s-a comis fapta?
In ce an?
fapta sa comis in mai 2007, si inca ceva va rog cind am incheiat un proces de predare primire a arhivei societati nu il gasesc dar am martori care au fost de fata ,si luna trecuta l-am gasit pe unul din martori si l-am inregistrat video -audio si spune clar ca toate actele de la firma sunt la un var de-a lui ,dar instanta nu a audiat nici toti martori din rechizitoriu .si pe cine am propus ne-a respins,si procesul s- a terminat in 09luna aceasta si nu ne-am asteptat la asa ceva .am depus concluzi scrise dar,cum pt depune declaratiile celorlanti martori sau mai ok ar fi cd cu inregistrari luni astept pronuntarea simt ca inebunesc
trebuia sa stim de latermenu anterior ca procesul se va incheia la urmatorul termen ?
Daca e vorba de art 215 alin 5 C. pen. nu exista riscul ca fapta sa se prescrie.

Pentru detalii concrete legate de rechizitoriu trebuie studiat rechizitoriul de un avocat pe care ar fi recomandabil sa il platiti pentru a va informa exact si in concret.
nici eu si nici avocatul nu am stiut ca procesul se va incheia trebiua sa scrie in incheierea de la termenul anterior ?

Alte discuții în legătură

dosar penal legea 215 inregistrari audio-video sunt valabile? gemilia gemilia am avut srl l-am cesionat in 2007 nu gasesc p-v de predarea arhivei sc intre parti pe srl acesta dupa cesiune s-a cumparat marfa care nu s-a mai platit ... (vezi toată discuția)
Casare sentinþã . martori respinºi . balzac99 balzac99 este caz de casare daca pe judecarea apelului se constata ca rechizitoriu a fost gresit intocmit(demonstrat pe apel de catre martori acuzarii)? cu toate ca am ... (vezi toată discuția)
Proces pentru inselaciune si constituire grup infractional cristinna cristinna Dupa an si 6 luni se continua arestul preventiv pentru inselaciune si aderare la grup infractional. Avocatul a fost respins si acum suntem la mila unuia din ... (vezi toată discuția)