avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal legea 215 inregistrari audio-video sunt ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal legea 215 inregistrari audio-video sunt valabile?

am avut srl l-am cesionat in 2007 nu gasesc p-v de predarea arhivei sc intre parti pe srl acesta dupa cesiune s-a cumparat marfa care nu s-a mai platit comenzile se trimiteau dintrun birou inchiriat ,patronul si angajati cladiri au fost audiati nu ma cunoaste,pe 2 file de cec s-a facut expertiza este semnatura celui care i-am cesionat dar jud tine una si buna ca acest om nu lucrat pe societate al doilea aspect am inregistrari video cu pers care au fost la predare si pers care zice clar ca au fost acte de la firma respectiva la ei si inca ceva am o alta inregistrare cu un om si o femeie propitari unui imobil ce zice ca dnu ... a inchiriat la ei un birou in vara anului 2007 si il descrie pe cel carui i-am cesionat srl si mai zice ca a stat 2 luni si acea acte acolo dar a plecat ca nu a platit chiria deci daca le depun la curtea de apel le iau in considerare?ca fondul s-a terminat urmeaza recursul
Cel mai recent răspuns: gemilia , utilizator 21:36, 19 Ianuarie 2012
Ar trebui sa va angajati avocat deoarece pot exista tot felul de probleme.
Daca este proces penal se poate cumva dar depinde de mai multe lucruri si cred ca nu ar trebui sa riscati deloc sa va fie respinsa aceasta proba.
Daca este proces civil situatia este si mai complicata...intrucat este posibil sa se respinga proba fara argumente foarte solide.
mutumesc pentru raspuns dvs mi-ati la f multe interbari, am avocat de la inceputul procesului de fapt din faza de urmarire ,dar in procesul care s-a terminat in 9 luna aceasta era fondul sectia tribunal si era penal art 215 lit 1235 si evaziune miercuri i termenul de apel acolo sper sa accepte inregistrari ca pina acum mi s-a respins muti martori si chiar si cei din rechizitoriu nu au fost toti audiati pe 2 file cec sa facut expertza a iesit semnatura celui carui iam cesionat scocietatea deci am nevoie de argumente solide ?imi puteti da exemple inregistrarile sunt cu pers care zice, ca actele societati au fost aduse de acel carui iam cesionat societatea la ei?eu nu gasesc p-v de predare si mai un motiv care de condamnarea mea a fost ca aceastapers carui i-am dat sc nu a mai lucrat pe ea dar saptamina aceasta am obtinut de la banca ridicarea extrase cu semnatura lui deci s-a argumente sa ma iaduc??
Dupa intrebarile pe care le-ati ridicat nu am putut sa cred ca aveti angajat avocat.Avocatul inainte de a prelua un caz dupa ce este platit sa faca studiul de caz, fara sa fie angajat efectiv pentru a apara clientul in instanta, in mod normal, deja trebuie sa cunoasca tot ce se poate intampla in proces si sa faca calcule cu privire la ceea ce va face, in functie de fiecare situatie care se poate ivi in concret in proces si sa reactioneze in consecinta.
Dar, aceasta este doar o parere...

Probele trebuie sa fie pertinente, concludente si utile deoarece altfel acestea se resping de instanta.


Ce anume vreti sa dovediti cu filmarea?
Exista filmat procesul-verbal?
buna ziua alex este numele meu, am si eu o intrebare f serioasa si astept un rasp cat mai curand daca se poate. Aam ajuns la politia dccot pentru ca mi sa facut o inregistrare si o filmare video precum ca am vandut 3 g de marijuana, ce pot sa patesc in cazu prezent daca eu nici macar nu am facut alceva decat asta si am decat aceste acuzati o filmare si 2 inregistrari telefonice?? si prima abate si nici macar nu am primit o amenda in viata mea. va rog astept un raspuns Va multumesc!

nu am procesul verbal dar persoanele unde celui care iam cesionat srl a locuit si erau impreuna cind am predat arhiva dar cind avocatul ia propus martori nea respins si inca ceva im-am intilnit cu acesti martori in toamna anului trecut si l-am intrebat unde este d nul carui iam dat srl si unde sunt actele srl si mi-a zis ca sunt intacte la un prieten de a lui si mi le aduce sa cautam p-v de predare toata aceasta convorbire am inregistrato si mi-a zis ca dnul carui i-am dat societatea este plecat in strainatte i-am cerut adresa si nr tel nu a vreut sa-mi dea mai am inregistrare unde concubina martorului zice ca actele au ajuns in italia o parte di ele ,si al 3 cd il am la locul unde cel care a luat srl a inchiriat birou nustia nimeni ca sunt inregistrati aste filmari le am acum si in procesul pe fond nu sunt depuse ca nu stiam ca se incheie nu am avut cind sa aduc dovezile ce le-am avut

Alte discuții în legătură

Cesionare srl gemilia gemilia in anul 2007 am cesionat un srl la orc ,la predarea arhivei am incheiat un proces se predare primire scris de mina asta a fost in luna martie bineinteles cu ... (vezi toată discuția)
Martor drogat e valabila declaratia lui? gemilia gemilia buna ziua un martor intr-on dosar penal se drogheaza dar pe declaratia lui si al inca o pers sunt invinuit ,e citat in septembrie la tribunal sa dea declaratie ... (vezi toată discuția)
Plingere penala pentru marturie mincinoasa si calomnie urgent gemilia gemilia buna ziua ,un anagajat la societate in calitate de sofer dar pute si primi acte si bani .a declarat la politie ca eu i-am semnat fila de cec si contractul ... (vezi toată discuția)