avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... urgent ff tare prescriere fapta penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

urgent ff tare prescriere fapta penala

buna,daca in luna iunie s-a facut plingerea unui caz la inselaciune
215 art 12345 si si s- a inceput procesul in 2011 feb s-a incheiat luni 09 ian 2012 se poate considera prescris atentie i pe fond va rog e urg
Cel mai recent răspuns: gemilia , utilizator 19:07, 15 Ianuarie 2012
pe judecator il intereseaza sa solutioneze dosarul.dvs aveati posibilitatea de a demonta rechizitoriul daca dvs considerati ca nu asa au stat lucrurile.
mai e o sansa in recurs insa ar fi cazul sa va dati silinta mai mult deoarece din cele scrise reiese ca nu ati dat prea mare importanta pana acum.
eu m-am dat interesul am facut ancheta am inregistari multe video si martori dar cind av a depus cereri sa-i audieze ne-au fost respinse de jud dar promit ca pun multe pe youtob

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

dosar penal legea 215 inregistrari audio-video sunt valabile? gemilia gemilia am avut srl l-am cesionat in 2007 nu gasesc p-v de predarea arhivei sc intre parti pe srl acesta dupa cesiune s-a cumparat marfa care nu s-a mai platit ... (vezi toată discuția)
Casare sentinþã . martori respinºi . balzac99 balzac99 este caz de casare daca pe judecarea apelului se constata ca rechizitoriu a fost gresit intocmit(demonstrat pe apel de catre martori acuzarii)? cu toate ca am ... (vezi toată discuția)
Proces pentru inselaciune si constituire grup infractional cristinna cristinna Dupa an si 6 luni se continua arestul preventiv pentru inselaciune si aderare la grup infractional. Avocatul a fost respins si acum suntem la mila unuia din ... (vezi toată discuția)