avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Casare sentinþã . Martori respinºi .
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Casare sentinþã . Martori respinºi .

este caz de casare daca pe judecarea apelului se constata ca rechizitoriu a fost gresit intocmit(demonstrat pe apel de catre martori acuzarii)? cu toate ca am fost condamnat pe fond fara a audia acesti martori care ma disculpa?
Cel mai recent răspuns: balzac99 , utilizator 08:53, 30 Martie 2013
Daca nu exista probe in acuzare care sa sustina rechizitoriul veti fi achitat.
Daca nu s-au audiat martori cum ati fost condamnat?
Ati uzat de art 320 ind 1 CPP?
sau audiat martori dar nu toti iar cei pe care i-am cerut au fost respinsi de fond dar acceptati de apel. cum am fost condamnat? nu pot sa imi explic nici eu ,pe baza unei singure declarati a unui coinculpat care prin rechizitoriu are o atitudine sincera si a colaborat cu organele, dar mai exista in dosar inca un coinculpat tot sincer dupa rechizitoriu care a colaborat cu organele dar care ma disculpa, deci cum am fost condamnat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articolul 320 indice 1 birog birog Este vorba de lovire si violente. Am fost intrebat de judecator daca vreau sa beneficiez de acest articol, dar sa nu mai aduc noi probe. Am recunscut fapta ... (vezi toată discuția)
Mica reforma in apel ContSters241638 ContSters241638 Buna ziua, Am o nelamurire: sunt condamnat 5 ani in prima instanta cu atitudine \"relativ sincera\" (nu am beneficiat de acea reducere in cazul ... (vezi toată discuția)
Art. 320 ind. 1 c. proc. pen. - situația în care sunt mai mulți inculpați Patrick_ Patrick_ Conform unui comunicat al ICCJ: << - prin Decizia nr. 17/2012, ÎCCJ a admis recursul în interesul legii formulat de procurorul general al ... (vezi toată discuția)