Buna ziua .In decursul anului 2011 am fost urmarit si prins cu tigari netimbrate ,au urmat perchezitii si la circa o luna punerea sub sechestru asigurator a autovehiculului personal si a unui imobil proprietate personala avand un prejudiciu estimat la 50000 lei,au urmat 2 declaratii in prezenta avocatului si din 2011-2014 nu am fost chemat deloc la parchet.
In data 05 02 2014 am primit o recomandata ,prin care imi face cunoscut ca prin rechizitoriul P/2010 din 31 01v2014 sa dispus scoaterea de sub urmarire penala pentru sav inf prev de art 291/61 alin1 lit 1legea 571/2003 cu aplic art 41 alin.2C pen si art 9 alin. 1 lit a legea 241/2005,nefiind intrunite elementele constitutive ale acestor infractiuni.As vrea sa stiu ce inseamna si daca pot scoate de sub sechestru autovehiculul care se afla la mine si de ce mai sunt pasibil.Va multumesc si astept raspunsuri.
Da autoturismul se afla la mine in fata blocului sigilat si nu avenit absolut nimic sanctiune administrativa deci pot sa merg cu autovehiculul? Multumesc
Inselaciune
florinel26
buna ziua am o problema si nu am gasit nicaeri nici un raspuns sunt cercetat penal pentru inselaciune art 1,2,3 si inainte sa incepa procesul penal am primit ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim
genus
Am contractul de munca suspendat in urma unei plangeri penale facuta de angajator conf. art 52 b din CM si decizia procurorului a fost de scoatere de sub ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan
yomaryo
Buna Dimineata
Daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva priceput in cazul meu:
Descriere caz pe scurt: In data de 24-25 decembrie 2011 un prieten a cazut ... (vezi toată discuția)