avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte casa pierdute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte casa pierdute

Va rog din suflet ma confrunt si eu cu o problema,dupa ce au murit parinti mei am sesizat ca nu mai gasesc absolut nici un act de la casa si nici de la pamant,ce pot sa fac unde trebuie sa ma adresez. Va rog mult ajutatima cu un raspuns

Alte discuții în legătură

Ce nu inteleg eu- acte necesare pt radiere rol fiscal AlinaViorica AlinaViorica Buna ziua ,am o mare nelamurire ...poate ma puteti ajuta .Sunt divortata si stau intr-o casa mostenire de la parinti .Fostul meu sot este in strainatate de ... (vezi toată discuția)
Hartuire vecini, unde ma adresez? marymy marymy Buna,parintii mei au cumparat acum 40 de ani pamant pe care si-a construit casa,abia acum 2 ani si-a facut actele prin judecatorie favorabil,vecinul a aflat de ... (vezi toată discuția)
Fratele meu a cumparat dreptul meu de mostenire de la parinti eugen.stanisteanu eugen.stanisteanu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: In anul 2003 mama mea a paralizat si pana la inceputul acestui an cand a murit, eu cu fratele meu ... (vezi toată discuția)