avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt - judecata in fond
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt - judecata in fond

cumnatii mei au fost acuzati in luna aprilie de furt unul recidivist altul nu.timp de 60 de zile au fost chemati la sediul politie sa semneze din 3 in 3 zile neavand voie sa parasesaca localitattea ,acum dupa atetea luni au primit o citatie prin care sunt chemati la tribunal ptr prima infatisare ,instanta.de ce dupa 7 luni au fost au fost chemati inseamna ca au gasit noi probe ptr la dosar ?va rog ajutatima cu un raspuns sunt ff ingrijorata ptr ei va multumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:52, 13 Ianuarie 2012
inseamna ca au fost trimisi in judecata sau se revizuieste masura interzicerii parasirii localitatii. au fost vreodata chemati sa li se prezinte materialul de urmarire penala?
nu au fost chemati sa li se prezinte materialul de urmarile penala .din luna iunie nu au mai fost deloc chemati la politie!
in tot acest timp in care nu au mai fost chemati la politie nu mai aveau interdictie de a parasi localitate adika din luna iunie pana acum ianuarie nu au mai primit nici un semn noi am crezut ca dosar sa clasat si ca nu mai vor fi chemati in instanta
ma scuzati ptr insistenta.Daca au fost trimisi in judecata inseamna ca au probe improtriva lor nu?de au convins procurorul sa bage cazul in tribunal va rog ajutatima .vor fi chemati la audieri si martorii care au depus marturie si in luna aprilie
Daca sunt chemati pt prima infatisare probabil au fost trimisi in judecata..Ducetiva pe site-ul asta portal.just.ro si cautati dosarul, sau scriletile numele cu "..." pe Google sa gasiti dosarul,
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2012
spike00spiegel, utilizator

Alte discuții în legătură

Acuzatii false ptr furt calificat cumnatul si sotul meu sunt acuzati de furt calificat dovezile asupra lor sunt niste declaratii ale unor vecini .cumnatului sa luat declaratie este judecat in ... (vezi toată discuția)
Furt calificat din patrimoniul statului buna ziua 2 cumnati sunt acuzati de furt calificat sunht judecati in stare de libertate nu stiu exact daca wse numeste asa doar stiu ca semnneaza din 2 in 2 ... (vezi toată discuția)
Confirmare renutarea urmariri penale silviatobias silviatobias Buna ziua am o intrebare si as dori sa mi raspunda un avocat sotul meu are o infatisare la tribunal luna aceasta unde este incadrat la leg 318 alin 12 adica ... (vezi toată discuția)