avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzatii false ptr furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzatii false ptr furt calificat

cumnatul si sotul meu sunt acuzati de furt calificat dovezile asupra lor sunt niste declaratii ale unor vecini .cumnatului sa luat declaratie este judecat in stare de libertate .Sotul meu este plecat in strainatate de 3 luni inca nu ia fost trimisa acsa citatie sa se prezinte ptr declaratie ce sa inteleg din asta ca nu este acuzat ca inculpat in dosar?poate fii chemat din afara tarii ptr o declaratie?sau pot sa ii pun un avocat un reprezentat fara ca el sa fie in tara?va rog din inima ajutatima ca nu stiu ce sa mai cred daca poate fii condamnat ptr niste declaratile unor persoane .va rog spunetimi parerile dumneavoastra VA MULTUMESC ANTICIPAT:((
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 18:25, 13 Aprilie 2011
angajati un avocat care sa tina legatura cu organele de cercetare penala. este posibila chemarea lui ptr declaratii insa se poate face si o comisie rogatorie cu autoritatile din tara unde se afla sotul dvs.
1.Daca singurele probe sunt declaratiile unor vecini,va depinde de continutul acestora si de alte probe,care vor fi administrate in cauza, in legatura cu inculparea eventualilor autori.
2.Avocatul ales nu il va putea reprezenta in lipsa sa pe sotul dvs , dar poate sa se intereseze in limitele legii, in legatura cu "mersul" urmaririi penale.
Pt ca sotul dumneavoastra sa devina inculpat este nevoie de probe solide pt a se putea pune in miscare actiunea penala impotriva acestuia. Declaratiile martorilor trebuie sa se coroboreze cu alte mijloace de proba pt a se ajunge atat de departe, altfel nu vor avea nicio valoare.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2011
ContSters178374, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat din patrimoniu statului cumnatul meu este acuzat de furt calificat acum el se judeca in stare de libertate sau nu stiu exact cum se numeste dar se duce din doua in doua zile la ... (vezi toată discuția)
Furt calificat din patrimoniul statului buna ziua 2 cumnati sunt acuzati de furt calificat sunht judecati in stare de libertate nu stiu exact daca wse numeste asa doar stiu ca semnneaza din 2 in 2 ... (vezi toată discuția)
Furt - judecata in fond corbugeanina corbugeanina cumnatii mei au fost acuzati in luna aprilie de furt unul recidivist altul nu.timp de 60 de zile au fost chemati la sediul politie sa semneze din 3 in 3 zile ... (vezi toată discuția)