avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat din patrimoniul statului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat din patrimoniul statului

buna ziua 2 cumnati sunt acuzati de furt calificat sunht judecati in stare de libertate nu stiu exact daca wse numeste asa doar stiu ca semnneaza din 2 in 2 zile la politie si au interzis sa paraseasca orasul .au trecut cele 29 de zile si le-au mai dat inca 29 de zile prejiudiciul nu este inca stabilit concret trebuie sa se faca o expertiza unul este recidivist celalt la prima abatere .problema mea este urmatoarea din spusele cumnatului mei si a avocatului dansului este acuzat si sotul meu in declaratia unui martor ca ar fi participat si el la furt el este plecat din tara !daca era sa fie inculpat in acest dosar nu trebuia sa fie cautat acasa sau sa primeasca o citatie ceva specific ca nu am primit nimic nici aici unde locuim nici la adresa din buletin .va rog sa ma lamuriti si pe mine poate fi acuzat de ceva doar pe baza uinei declaratii nefiind alta proba impotriva lui ?va rog din tot sufletul sa ma ajutati ptr ca nu am unde sa ma interesez deoarece dosarul este inca la politie nu afost trimis la tribunal care este cauza de nu afost trimis dosarul la tribunal nu exista suficiente probe ptr a fi trimisi in instanta?mar ajuta extrem de mult raspunsurile dumneavoastra ptr a stii la ce sa ne asteptam de acum incolo va multumesc anticipat:((
Sunt lucruri total diferite. Una este sa fii acuzat si alta cercetat. Probabil cineva a declarat ca la comiterea faptei a participat si sotul dvs. Aspectul trebuie verificat si probat. Simpla afirmatie a cuiva nu este suficienta.
va multumesc ptr raspuns da e vorba doar despre declaratia unui vecin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat din patrimoniu statului cumnatul meu este acuzat de furt calificat acum el se judeca in stare de libertate sau nu stiu exact cum se numeste dar se duce din doua in doua zile la ... (vezi toată discuția)
Furt - judecata in fond corbugeanina corbugeanina cumnatii mei au fost acuzati in luna aprilie de furt unul recidivist altul nu.timp de 60 de zile au fost chemati la sediul politie sa semneze din 3 in 3 zile ... (vezi toată discuția)
Acuzatii false ptr furt calificat cumnatul si sotul meu sunt acuzati de furt calificat dovezile asupra lor sunt niste declaratii ale unor vecini .cumnatului sa luat declaratie este judecat in ... (vezi toată discuția)