avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat DIN PATRIMONIU STATULUI
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat DIN PATRIMONIU STATULUI

cumnatul meu este acuzat de furt calificat acum el se judeca in stare de libertate sau nu stiu exact cum se numeste dar se duce din doua in doua zile la politie si semneaza nu are voie sa paraseasca orasul.din spusele avocatului care il reprezinta pe cumnat am aflat ca sotul meu este si el acuzat prin declaratiile unor vecini dansii au declarat ca si sotul meu a paarticipat la furt sotul este plecat in afara tarii .MA intreb daca era acuzat ca inculpat in dosar nu era chemat sa dea o declaratie ceva nu am primit acasa nici o citatie nimic.poate fi acuzat de ceva doar pe baza unor declaratii fara probe fara nimic altceva?sau poate fi condamnat fara ca el sa fie prezent la procese mie teama sa nu cumva sa ne trezim ca il condamna fara sa aflu de unde pot primi si eu niste informatii referitoare la acest caz?il poate aduce pe sot din afara ptr niste declaratii?va rog din suflet ajutatima ca nu stiu ce sa fac unde sa ma adresez sa aflu mai multe informatii.dupa parerea dumneavoastra este ca inculpat in acest dosar?asteppt raspunsurile dumneavoastra V AMULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 13:48, 14 Aprilie 2011
daca este cercetat in acel dosar,ar trebui sa-i vina citatii acasa.
atentie ca citatia vine la adresa inscrisa in buletin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat din patrimoniul statului buna ziua 2 cumnati sunt acuzati de furt calificat sunht judecati in stare de libertate nu stiu exact daca wse numeste asa doar stiu ca semnneaza din 2 in 2 ... (vezi toată discuția)
Acuzatii false ptr furt calificat cumnatul si sotul meu sunt acuzati de furt calificat dovezile asupra lor sunt niste declaratii ale unor vecini .cumnatului sa luat declaratie este judecat in ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! vin și eu cu o problema și în același timp ... adelagiurca adelagiurca Bună seara ! Vin și eu cu o problema și în același timp și cu o întrebare. Soțul meu este acuzat pentru trafic și deținere de droguri de mare risc ... (vezi toată discuția)