avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Iesirea din CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Iesirea din CCC

Bună ziua ! Am citit undeva că dacă nu există creşe în localitatea de domiciliu de mai poate prelungii concediul pentru creşterea copilului cu încă un an. Este adevărat? Dacă da ce articol din CM stipulează acest lucru ? Mulţumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:51, 12 Ianuarie 2012
Acest lucru era prevazut in fostul Contract colectiv de munca la nivel national ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea concediului prenatal Florentina_A Florentina_A In ce conditii se poate prelungi concediul prenatal de ingrijire a copilului? Exista vreo posibilitate peste cei 2 ani? Exceptand probleme de sanatate a ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic dombo dombo va rog sa ma lamuriti si pe mine. Copilul meu are 1 an si trei luni si sunt chemata insistent inapoi la servici. Am intrebat la asistenta sociala daca pot ... (vezi toată discuția)
Concediul fara plata pentru crestere copil sanatos pana la varsta de 3 ani sofia-ileana sofia-ileana Buna ziua, in data de 5 octombrie 2009 fetita mea implineste 2 ani, am prezentat deja angajatorului cererea prin care doresc sa intru in concediul fara ... (vezi toată discuția)