avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu crestere copil

Buna ziua,
As dori sa stiu in ce conditii se poate solicita concediu de crestere copil de catre parinti.
Pot lua ambii parinti concediu crestere copil in acelasi timp?
1. conditia este ca sa fi avut continuitate la locul de munca cel putin 12 luni.
2. nu pot ambi parinti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cresterea copilului merla merla Buna ziua! Voi naste in luna ianuarie 2 baieti gemeni si am cateva nelamuriri cu privire la indemnizatia pe care o vom primii: 1.pot intra ambii parinti in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.daca sunt eleva ,clasa a 10 a la liceu tehnic ,învatamant ... Mariana Cocor Mariana Cocor Buna ziua.Daca sunt eleva ,clasa a 10 a la liceu Tehnic ,învatamant profesional si am frecventat cursurile fara oprire ,pot lua indemnizatie crestere copil ... (vezi toată discuția)
Administrator in firma, cu contract de munca, pot lua concediu postanatal??? denissecom denissecom Buna ziua, va rog sa mi spuneti daca se poate ca un administrator de firma, cu contract de munca in cadrul firmei poate lua concediu postanatal??? Mentionez ... (vezi toată discuția)