avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... încetare detaºare poliþist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

încetare detaºare poliþist

Printr-o adresă pe care am primit-o astăzi, unui poliţist detaşat în instituţia noastră i-a încetat detaşarea cu data de 28.12.2011. Decizia poate fi făcută cu data de 03.01.2012?

Alte discuții în legătură

Incetare contract de munca perioada determinata cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua. Daca un contract de munca pe perioada determinta inceteaza in data de 01.01.2012, cu ce data data se intocmeste decizia de incetare si cand se ... (vezi toată discuția)
Detasare in timpul suspendarii contractului de munca baxig baxig In momentul asta am contractul de munca suspendat pe 13 luni, la cererea mea. Vreau sa fiu detasat la o alta institutie dar directoarea de la PR imi spune ca ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii PANFILE DIDINA PANFILE DIDINA Buna ziua! Sunt inspector resurse umane la o institutie publica si nu stiu ce trebuie sa fac in umatoarea situatie: un salariat indeplineste conditiile de ... (vezi toată discuția)