In momentul asta am contractul de munca suspendat pe 13 luni, la cererea mea.
Vreau sa fiu detasat la o alta institutie dar directoarea de la PR imi spune ca nu se poate face detasarea pana nu trece perioada suspendarii contractului de munca.
1.Exista solutie pentru situatia mea?
2.Poate firma respectiva (privat) sa imi refuze detasarea catre o institutie (stat)?
3.Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez?
multumesc anticipat
Contractul a fost suspendat la cererea mea
in urma unei adrese a institutiei unde lucreaza sotul
suspendarea a facuta facuta pentru al insoti in misiune pe o perioada de 13 luni
Acum institutia a solicitat detasarea mea pe perioada misiunii
iar directoarea PR imi spune ca nu pot sa fac nimic atata timp cat em contractul suspendat
si ce trebuie sa fac?
o cerere de incetare a suspendarii si inceperea detasarii?
pot sa invoc o lege/articol?(avand in vedere ca directoarea sustine ca legea nu ii permite sa faca nimic in timpul suspendarii contractului)
Se face doar cerere de incetare a suspendarii din partea dvs.
Apoi institutia la care veti fi detasata va trimite o adresa la institutia angajatoare pentru exprimarea acordului privind detasare dvs incepand cu data de ....
Institutia angajatoare va inceta suspendarea c.i.m. si apoi va emite apoi acordul dvs de detasare incepand cu data de....
Prelungire detasare
BarbuL
Buna ziua,
In cazul in care nu se poate prelungi detasarea unui salariat deoarece acesta nu poate semna acordul de detasare din motive de sanatate, ce solutie ... (vezi toată discuția)