avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detasare in timpul suspendarii contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detasare in timpul suspendarii contractului de munca

In momentul asta am contractul de munca suspendat pe 13 luni, la cererea mea.
Vreau sa fiu detasat la o alta institutie dar directoarea de la PR imi spune ca nu se poate face detasarea pana nu trece perioada suspendarii contractului de munca.
1.Exista solutie pentru situatia mea?
2.Poate firma respectiva (privat) sa imi refuze detasarea catre o institutie (stat)?
3.Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: baxig , utilizator 16:00, 22 Noiembrie 2017
multumesc pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum angajez un contabil pe perioada desfasurarii concursului daca a demisionat fostul prin acordul partilor? Maria_79a Maria_79a Contabilul meu de la o unitate scolara a demisionat prin acordul partilor.Pe perioada desfășurării concursului pentru un post -normă întreagă, ... (vezi toată discuția)
Prelungire detasare BarbuL BarbuL Buna ziua, In cazul in care nu se poate prelungi detasarea unui salariat deoarece acesta nu poate semna acordul de detasare din motive de sanatate, ce solutie ... (vezi toată discuția)
Transmitere prelungire detasare in revisal Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Cum se opereaza in Revisal prelungirea detasarii unui salariat?A fost detasat la o soc.1 an,s-a luat acordul salariatului pentru prelungire cu inca 6 ... (vezi toată discuția)