avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Infracþiuni privind circulaþia pe drumurile publice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Infracþiuni privind circulaþia pe drumurile publice

Buna ziua,

Am primit urmatoarea condamnare:

În baza art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată cu aplicarea art. 320 indice 1 C.p.p., art. 74 lit. a şi 76 lit. e C.p. Condamnă inculpatul la pedeapsa de 800 lei, amendă penală. În baza art. 63 indice 1 C.p. Atrage atenţia inculpatului că neplata amenzii cu rea-credinţă atrage înlocuirea acesteia cu închisoarea. În baza art. 191 alin. 1 C.p.p. Obligă inculpatul la plata sumei de 500lei , cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu recurs în termen de 10 zile de la pronunţare.

Intrebare: Cand pot sa obtin permisul de conducere ?
Cel mai recent răspuns: grobert , utilizator 13:24, 13 Ianuarie 2012
Puteti obtine permisul la 6 luni dupa executarea pedepsei amenzii penale!
Puteti redobandi permisul prin examen la trecerea a sase luni de la plata amenzii penale.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac sa aflu ce se intampla cu permisul meu dupa sentinta judecatoreasca? lastjoint lastjoint Num?r unic dosar: ............................. Înregistrat în data de: 12.05.2011 Obiect dosar: infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca - recurs, sustinerea examenului in vederea obtinerii unui nou permis milenarul milenarul La aceasta hotarare judecatoreasca exista sanse la recurs ? ( In baza art.87 alin.1 din OUG 195/2002, cu aplic.art.320 indice 1 C.p.p., art.74 lit.a,c-76 ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducerea autovehiculului sub influenta bauturilor alcoolice matilda raluca matilda raluca In data de 21 martie 2012 am avut procesul si mi s-a dat urmatorul verdict \"Solutie: În temeiul art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, în condiţiile art. 320 ... (vezi toată discuția)