avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract de inchiriere apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract de inchiriere apartament

Buna ziua,
Locuiesc intr-un apartament inchiriat
Am contract de inchiriere pe 1 an de zile, proprietarul nu mai vrea sa locuiesc deoarece nu-i dau chiria mai mare, specific ca intelegerea a fost de comun acord privind chiria lunara, insa acum s-a schimbat spunand ca nu-i ajung.
Ma ameninta ca reziliaza contractul pentru ca are acest drept si ca trebuie sa plec.
Contractul expira anul acesta in septembrie
Cum sa procedez si intrebarea este daca poate rezilia neavand motive intemeiate?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 20:50, 12 Ianuarie 2012
Cititi contractul cu atentie si vedeti in ce conditii se poate rezilia contractul.
Proprietarul ar trebui sa se foloseasca de o clauza din contract pentru a rezilia contractul.
Ce prevede contractul dv in acest sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract inchiriere apartament stanescu victoria stanescu victoria Reziliere contract de inchiriere apartament Buna ziua, Locuiesc intr-un apartament inchiriat Am contract de inchiriere pe 1 an de zile, proprietarul nu ... (vezi toată discuția)
Impozit chirie marianTi marianTi Proprietarul de la care am închiriat ap. îmi solicită să-i plătesc impozitul aferent contractului de închiriere, altfel mă ameninţă că îmi face ... (vezi toată discuția)
Reziliere de drept gabrici gabrici Buna Am semnat un contract de inchiriere pentru un teren. Chiria trebuia platita anticipat in 25 a lunii, iar in caz contrar \"contractul se reziliaza de ... (vezi toată discuția)