avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract inchiriere apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract inchiriere apartament

Reziliere contract de inchiriere apartament

Buna ziua,
Locuiesc intr-un apartament inchiriat
Am contract de inchiriere pe 1 an de zile, proprietarul nu mai vrea sa locuiesc deoarece nu-i dau chiria mai mare, specific ca intelegerea a fost de comun acord privind chiria lunara, insa acum s-a schimbat spunand ca nu-i ajung.
Ma ameninta ca reziliaza contractul pentru ca are acest drept si ca trebuie sa plec.
Contractul expira anul acesta in septembrie
Cum sa procedez si intrebarea este daca poate rezilia neavand motive intemeiate?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: stanescu victoria , utilizator 18:31, 12 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere apartament stanescu victoria stanescu victoria Buna ziua, Locuiesc intr-un apartament inchiriat Am contract de inchiriere pe 1 an de zile, proprietarul nu mai vrea sa locuiesc deoarece nu-i dau chiria ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere camelia50 camelia50 Am inchiriat unui baiat un apartament. Doresc sa reziliez contractul de inchiriere pe cale amiabila inainte de termen. Unde sa merg?La administratia financiara ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere stp1923 stp1923 Buna ziua, Acum ceva timp am inchiriat un ap, cu contract de inchiriere pe 1 an. Dupa cateva luni insa am plecat , anuntand si proprietarul insa nu s-a ... (vezi toată discuția)