as dori daca se poate sa ma lamureasca cineva intr-o problema:
-in institutia noastra s-au acordat conform Legii 193 din 17 mai 2006 tichete cadou tuturor angajatilor care AU COPII MINORI de Craciun, Paste si 1 iunie.
-suntem angajati in aceeasi unitate 5 familii care avem copii minori printre care si eu, numai ca lucram in compartimente diferite
-contabila sefa a hotarat ca doar sotul va primi tichete cadou, avand in vedere ca suntem familie (aspect la care legiuitorul nu s-a gandit sa faca lumina)
-cand am intrebat de ce mi se incalca drepturile mele de salariat mi s-a raspuns ca daca lucram in alta parte primeam si eu, dar de aici NU, adica eram vinovata ca lucram la acelasi angajator
-mi se pare un abuz din partea angajatorului meu sa ni se faca aceasta discriminare, incalcandu-se drepturile salariatilor prevazute de Codul Muncii.
As dori sa ma ajutati cu un raspuns: pot beneficia si eu de aceste tichete cadou?
In mod normal ar fi trebuit si dvs sa primiti acele bonuri indepedent de faptul ca sotul si dvs lucrati in aceeasi institutie. Acestea se acorda pentru fiecare angajat care are copil minor, nu pentru familia angajata care are copil minor.
Bonuri cadou
cosmin910
Buna ziua!
As dori sa stiu daca se plateste impozit pentru bonurile cadou in functie de numarul de angajati, de valoarea per angajat a bonuilor, de cate ori ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa
arianadana
As avea o intrebare. Am lucrat la o institutie de stat bugetara pana in data de 15 februarie. Acum cu ocazia sarbatorilor s-au primit bonuri pe lunile ianuarie ... (vezi toată discuția)