avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA taxe ptr vanzare imobil pe societate
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

taxe ptr vanzare imobil pe societate

Am un apartament luat pe societate platitoare de tva , de la o persoana fizica ( fara tva) . Vreau sa-l vand tot unei persoane fizice .
Factura de vanzare o fac cu TVA ?
Platesc tva la stat ?
Ce impozite mai sunt in situatia aceasta ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 17:22, 12 Ianuarie 2012
daca apartamentul nu este nou se vinde fara TVA.
in functie de situatia financiara, veti plati impozit pe profit (intrebati contabilul despre valoarea ramasa neamortizata)
nu stiu sa va spun despre onorariul notarului public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare mijloace fixe georgix georgix 1 . As vrea sa aflu in ce conditii pot vinde un mijloc fix la persoane fizice? este legal cu factura si chitanta prin caserie? 2. Daca un angajat strica un ... (vezi toată discuția)
Inchiderea unei firme lucipopescu lucipopescu am un srl de un an si 8 luni care are ca obiect principal de activitate comertul cu amanuntul.Am investit multi bani in spatiul pe care l-am construit conform ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina sub valoare de achizitie iuli-ana iuli-ana buna ziua, societatea vrea sa vanda o masina sub valorea de achizitie, diferenta dintre valoarea ramasa si cea de vanzare este deductibila la calculul ... (vezi toată discuția)